در بخش اول به معرفی نماد اعتماد الکترونیک و نکات قبل از دریافت آن پرداختیم ،برای مشاهد بخش اول اینجا کلیک کنید.
و در بخش دوم مدارک مورد نیاز و مراحل اقدام برای گرفتن نماد اعتماد الکترونیک را بیان کردیم، برای مشاهد بخش اول اینجا کلیک کنید.
در بعضی از سایتها، پیش از اقدام باید ثبتنام کرد. در این صورت باید یک نام کاربری و رمز عبور تست، بهطور موقت در اختیار مرجع صادر کننده نماد قرار دهید. این امر برای این صورت میگیرد که خدمات سایت شما ارزیابی شود. بعد از دریافت نماد اعتماد میتوانید آن را باطل کنید.
دریافت نماد رایگان است اما فرایند تأیید احراز هویت و ارسال پستی مستلزم پرداخت وجه به پیمانکار و پست است.
زمان ارزیابی و طی مراحل گرفتن نماد از یک هفته تا یک ماه متغیر است. در طول این مدت میتوانید از طریق سایت رسمی صادر کننده مراحل طی شده را پیگیری کنید.
تا قبل از صدور نماد اعتماد، نمایش تصویر نماد در سایت غیرقانونی است. نشانه نماد اعتماد الکترونیکی یک علامت دولتی است و هرگونه جعل و سوءاستفاده از آن علامت ممنوع و مشمول احکام جعل علامت دولتی است. استفاده از تصویر نماد به جای نشانه آن مصداق جعل میباشد و ضمانت اجرای کیفری دارد.
نماد به صورت تک ستاره و دوستاره اعطا میشود. هر ستاره به معنی کیفیت و اعتماد بالاتر مورد تأیید این نهاد است. برای دریافت ستارههای بالاتر نیز به دریافت گواهینامههای مورد تأیید سازمان تجارت الکترونیک مثل گواهینامه امنیتی SSL است.
مدت زمان اعتبار نماد اعتماد الکترونیکی یک سال است.
برای درج و تأیید آدرس پستی الزاماً نباید دفتر کار رسمی داشته باشید. کسبوکارهای خانگی میتوانند از آدرس منزل استفاده کنند.
درصورتیکه سایت متقاضی دارای زیر دامنههای متعدد باشد، نیاز به اخذ نماد برای تک تک زیر دامنهها نیست. نماد دامنه اصلی برای زیردامنهها قابل تعمیم است.
درصورتیکه متقاضی کسبوکارهای متعددی داشته باشد نیاز به ثبتنام جداگانه ندارد. از همان کاربری میتواند درخواست اضافه کردن دامنه را ارسال کند تا ارزیابی و تأیید شود.
اتباع غیر ایرانی با دو شرط میتوانند اقدام طی مراحل گرفتن نماد الکترونیکی کنند. این دو شرط عبارتاند از دارا بودن پروانه معتبر کار و اخذ کد فراگیر اتباع و شرکتهای خارجی از سازمان امور مالیاتی.
در فرایند اعطای نماد اعتماد، کسبوکار بر این مبانی مورد ارزیابی قرار میگیرد:
دیدگاهتان را بنویسید